top of page

Framtidssäkra ditt fastighetsbolags ekonomilösning med oss!

Accountify är din partner i varje tillväxtfas

Finance Department as a Service

Vad är FDaaS?

Finance Department as a Service (FDaaS) är en unik modell för att hantera företagets ekonomifunktion. Med en FDaaS-lösning från Accountify får du tillgång till en komplett, molnbaserad ekonomiavdelning som är skräddarsydd för att uppfylla ditt företags unika behov. Det handlar inte bara om att outsourca bokföring eller lönehantering, utan om att få en fullskalig, integrerad molnbaserad ekonomilösning. Accountify erbjuder en one-stop-lösning för alla dina behov inom Ekonomi, Skatt, Lön & HR.

Framtidssäkra din ekonomilösning med oss!

Expandera och skala med Accountify – Vi är din partner genom varje tillväxtfas!

AdobeStock_596422142.jpeg

Vad är de främsta fördelarna med en FDaaS-lösning?

Väx med Accountify.jpeg
Icon-46 Rocket.gif

Skalbarhet och flexibilitet

Oavsett din verksamhets storlek eller tillväxttakt anpassar vi våra tjänster för att möta dina förändrande behov. Vår FDaaS-lösning växer med ditt företag, vilket ger dig den flexibilitet som krävs för att snabbt anpassa dig till marknadsförändringar.

07 Heart FDaaS Pro.gif

Integrerad expertis

Vårt team av ekonomer, lönespecialister och HR-experter erbjuder en komplett lösning som hanterar alla aspekter av din ekonomi och personal – allt samlat på ett och samma ställe.

16 target.gif

Fokus på kärnverksamheten

Med FDaaS kan du och ditt team fokusera på er kärnverksamhet medan vi tar hand om ekonomin. Detta frigör värdefulla resurser och tid som kan användas för att driva företagets tillväxt och utveckling.

26 Conection.gif

Helhetslösning

Vår FDaaS-lösning erbjuder en komplett ekonomiavdelning – från bokföring till strategisk finansiell rådgivning. Det är en one-stop-lösning för alla dina ekonomibehov.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Hör av dig.

Välkommen till en ny era av ekonomihantering med Accountifys FDaaS Pro. Vi erbjuder en helhetslösning som går utöver traditionella ekonomilösningar. Vår service kombinerar expertis med innovativa lösningar, anpassade för att accelerera din verksamhets tillväxt.

"Jag har jobbat med många olika aktörer genom åren och Accountify är helt oslagbart. Ungt och fräscht upplägg. Automatiserat och hög kunskapsnivå!"

Fredrik Durling, CEO

Drifter world_edited.png

Förvandla dina utmaningar till möjligheter med Accountify

Klar för nästa steg? Fyll i formuläret nedan för en kostnadsfri analys och upptäck hur vi kan anpassa våra tjänster för just ditt företags behov. 

"Great things in business are never done by one person.

They're done by a team of people"

Bakgrundsbilder hemsida (15)_edited.png

En ekonomilösning som anpassar sig och växer efter dina behov 

 • Är FDaaS Solo och Start lämpliga för mindre företag?
  Ja, FDaaS Solo är perfekt för soloentreprenören som vill ha kontroll över sin ekonomihantering med stöd av våra verktyg. FDaaS Start är designad för mindre företag upp till tre anställda, som behöver lite mer omfattande tjänster.
 • Vilken typ av verktyg erbjuder ni inom dessa lösningar?
  I båda lösningarna får du tillgång till våra digitala verktyg för att effektivisera din ekonomihantering.
 • Hur kan dessa tjänster hjälpa mig att effektivisera min ekonomihantering?
  Våra tjänster är utformade för att automatisera och förenkla ekonomiska processer, vilket sparar tid och minskar risken för fel. Detta ger dig mer tid att fokusera på din kärnverksamhet.
 • Vad skiljer FDaaS Solo från Start, och i jämförelse med FDaaS Pro?
  FDaaS Solo ger mer självständighet för att hantera vissa ekonomiuppgifter, medan FDaaS Start innebär att vi tar ett större ansvar för din ekonomihantering. FDaaS Pro är en fullständig helhetslösning som är helt anpassad efter ditt företags behov. Vår flexibla modell tillåter skalning uppåt eller nedåt vid behov, säkerställande att du alltid har rätt nivå av stöd.
 • I vilka delar av landet arbetar ni?
  Accountify är en molnbaserad lösning, vilket innebär att vi kan samarbeta med företag över hela Sverige. Oavsett var i landet ditt företag är beläget, kan du dra nytta av våra tjänster. Vår digitala plattform gör det möjligt för oss att erbjuda samma högkvalitativa service till alla våra kunder, oavsett geografiskt läge.
bottom of page