top of page

 Lön & HR-avdelning as a Service 

Oavsett om ni är 1 eller 100+ anställda har vi en PDaaS-lösning för ditt företag

Payroll Department as a Service

En personlig och flexibel lön- och HR-lösning

Med Accountifys PDaaS-lösning får ditt företag en skräddarsydd lösning för att helt outsourca din lön- och HR-avdelning. Vår tjänst är utformad för att effektivisera din personalhantering, ge dig harmoni i sinnet och möjliggöra fokus på kärnverksamheten.

Vi tar oss tid att förstå ditt företags kultur och behov, och anpassar våra tjänst för att ge dig och de anställda bästa möjliga stöd och vägledning.

Framtidssäkra din lön- och HR-lösning med oss!

Expandera och skala med Accountify – Vi är din partner genom varje tillväxtfas!

AdobeStock_596422142.jpeg

Vad är fördelarna med en PDaaS-lösning?

Väx med Accountify.jpeg

Skalbarhet och flexibilitet

Möjlighet att anpassa lösningen efter företagets storlek och behov, vilket ger flexibilitet att växa eller minska efter behov.

Integrerad expertis

Tillgång till erfarna HR- och lönespecialister som säkerställer att alla processer hanteras professionellt och effektivt.

Förbättrad medarbetarupplevelse

Med vår lösning kan du erbjuda dina anställda en mer effektiv och användarvänlig lön- och HR-upplevelse.

Helhetslösning

Vår FDaaS-lösning erbjuder en komplett ekonomiavdelning – från bokföring till strategisk finansiell rådgivning. Det är en one-stop-lösning för alla dina ekonomibehov.

Kostnadseffektivitet

Med en PDaaS-lösning reducerar du behovet av omfattande interna resurser, vilket sänker dina totala kostnader och ökar din effektivitet.

Innovation

Accountify använder sig av de senaste digitala verktygen för att erbjuda effektiva och innovativa lösningar som sparar tid och ger bättre insikter.

Personligt Engagemang

Team Accountify tar sig tid att förstå dina unika behov och utmaningar, vilket garanterar en personlig och anpassad service.

Vill du också framtidssäkra din lön- och HR-lösning? Kontakta oss! 

PDaaS Pro är en personlig och flexibel lön- och HR-lösning

En lösning som anpassar sig och växer efter dina behov 

"Jag har jobbat med många olika aktörer genom åren och Accountify är helt oslagbart. Ungt och fräscht upplägg. Automatiserat och hög kunskapsnivå!"

Fredrik Durling, CEO

Drifter world_edited.png

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Hör av dig.

Välkommen till en ny era av lön- och HR-lösningar med Accountifys PDaaS Pro. Vi erbjuder en helhetslösning som går utöver traditionell lönehantering. Vår service kombinerar expertis med innovativa lösningar, anpassade för att accelerera din verksamhets tillväxt och medarbetarnöjdhet.

 • Är FDaaS Solo och Start lämpliga för mindre företag?
  Ja, FDaaS Solo är perfekt för soloentreprenören som vill ha kontroll över sin ekonomihantering med stöd av våra verktyg. FDaaS Start är designad för mindre företag upp till tre anställda, som behöver lite mer omfattande tjänster.
 • Vilken typ av verktyg erbjuder ni inom dessa lösningar?
  I båda lösningarna får du tillgång till våra digitala verktyg för att effektivisera din ekonomihantering.
 • Hur kan dessa tjänster hjälpa mig att effektivisera min ekonomihantering?
  Våra tjänster är utformade för att automatisera och förenkla ekonomiska processer, vilket sparar tid och minskar risken för fel. Detta ger dig mer tid att fokusera på din kärnverksamhet.
 • Vad skiljer FDaaS Solo från Start, och i jämförelse med FDaaS Pro?
  FDaaS Solo ger mer självständighet för att hantera vissa ekonomiuppgifter, medan FDaaS Start innebär att vi tar ett större ansvar för din ekonomihantering. FDaaS Pro är en fullständig helhetslösning som är helt anpassad efter ditt företags behov. Vår flexibla modell tillåter skalning uppåt eller nedåt vid behov, säkerställande att du alltid har rätt nivå av stöd.
 • I vilka delar av landet arbetar ni?
  Accountify är en molnbaserad lösning, vilket innebär att vi kan samarbeta med företag över hela Sverige. Oavsett var i landet ditt företag är beläget, kan du dra nytta av våra tjänster. Vår digitala plattform gör det möjligt för oss att erbjuda samma högkvalitativa service till alla våra kunder, oavsett geografiskt läge.
bottom of page