top of page

KUNDREFERENSER

Några av våra fantastiska kunder har delat med sig vad de tycker om Accountify och varför de valde oss som ekonomilösning. 

World´s Marathons.jpeg

World´s Marathon

charlotte melchert.jpeg

Charlotte Melchert

CEO

Worldsmarathons.com är en global marknadsplats för idrottare som vill hitta nya spännande lopp och för arrangörer som vill nå ut till nya deltagare. Bolaget mål är att främja sportevenemang runt om i världen och inspirera till en hälsosammare livsstil.

"Då vi är "born global" med ett utspritt team och kunder i alla världens länder, behövde vi en modern ekonomilösning med smarta digitala verktyg. Samtidigt ville inte ha en anonym cloud-tjänst, utan önskade kommunicera med personer som förstod våra behov och önskemål.
 

Vi har bara gott att säga om Accountify och kan varmt rekommendera bolaget till andra tillväxtbolag! Teamet är lösningsorienterade, påläst, alerta och mycket pålitliga. Accountify är inte längre "bara" en leverantör utan en vital del av vår organisation!"

worlds marathon.png
Ouriginal.jpeg

Ouriginal

Robert Brundin.jpeg

Robert Brundin

CFO

Urkund, som utvecklas av Ouriginal, stöttar akademiska lärosäten, sekundärskolor och företag i deras institutionella effektivitet och kvalitetsarbete genom att erbjuda ett helautomatiskt system för att kontrollera originaliteten i texter och att förebygga plagiering.

"Vi var måna om att hitta en kompetent byrå som vi kunde använda som bollplank och bygga en långsiktig nära relation med. En mer snabbfotad, personlig och flexibel leverantör av lönefunktion är svår att hitta idag. För oss är dock den personliga relationen och förtroendet särskilt viktigt i vårt samarbete med Accountify."

RGB_our_logo_full_color.png
Very Good Communications.jpeg

Very Good Communications

charlotte Wibäck.jpeg

Charlotte Wibäck

CEO

Very Good Communications är ett partnerföretag till UP THERE EVERYWHERE som är en fullservice molnbaserad global kommunikationsbyrå med mer än 200 kommunikationsexperter i olika delar av världen. 

"Accountify är mycket mer än en ekonomilösning. Som egenföretagare jobbar jag mycket och därför ser jag Accountify som min partner som hanterar mitt företags ekonomiska förehavanden så att jag kan koncentrera mig på mitt jobb. Jag litar fullständigt på Accountify och värdesätter den personliga, flexibla och proffsiga hjälp jag får och jag rekommenderar Accountify varmt."  

verygood communication.png
Platform-desktop-Match2One.jpg

Match 2 One

Mikael Kreuger.jpeg

Mikael Kreuger

CEO

En lättanvänd och kraftfull programmatisk annonsplattform. Skapa smarta AI-drivna displaykampanjer snabbt och enkelt.

"Efter ett par utmanande samarbeten med andra byråer blev vi rekommenderade att påbörja ett samarbete med Accountify. Våra tidigare samarbetspartner(s) var dessvärre inte anpassade för ett snabbväxande bolag med en global ambitionsnivå, medan Accountify har en mer skalbar och flexibel modell - som byggs ovanpå ett kompetent team.

 

Som ett snabbväxande bolag har vi generellt högre krav på vår ekonomifunktion. Vi lever i en konstant förändring som kräver en agil approach, robusta men samtidigt flexibla processer, samt tillgång till löpande rådgivning. Accountify är noggranna, flexibla och är måna om att förstå sig på vår affärsmodell, utmaning och planer för framtiden - för att dels kunna stötta oss day-to-day, men även dela sin kunskap och strategisk rådgivning. Det känns mer som att Accountify är en förlängd arm av vårt bolag idag." 

M2O-Logo-Square.png
Smart Info.jpeg

SmartInfo

William forssberg.jpeg

William Forssberg

CEO

Molnbaserade tjänster och produkter inom informationshantering såsom mailroom-lösningar, workflow, dokumenthantering, avtalshantering och e-arkiv.

"Innan Accountify använde vi oss av en mer traditionell redovisningsbyrå. Vi var dock inte nöjda pga.  låg transparens, det blev fel och det gick emellanåt väldigt långsamt. Med Accountify får vi nu tillgång till information mer eller mindre i realtid, vi spar mycket tid samtidigt som vi alltid har ett pålitligt ekonomiteam som stöttar oss i vår dagliga verksamhet när behov uppstår.  

 

Accountify är enkla att arbeta med och ger dig de digitala verktyg du behöver för att både ha koll på din redovisning och sköta dina dagliga rutiner som; fakturering, betalningar, kvittohantering, löner etc. Systemen uppdateras löpande med mer funktioner och Accountify är alltid tillgängliga för att hjälpa till. Vi är mycket nöjda med Accountify som extern ekonomilösning!"

smartinfo.png
bottom of page