top of page

Enkelt och flexibelt företagande

 En innovativ systemlösning för dig och din verksamhet 

Vår Molntjänst

En smart, trygg och flexibel systemlösning som förenklar ditt företagande.

Innovativa systemlösningar i kombination med tillgång till ett engagerat team ger vi dig och ditt företag maximalt med värde.

FDaaS - Framtidens ekonomilösning

Det bästa? Du får även tillgång till ett engagerat och kompetent team som är med dig i alla tillväxtfaser!

Framtidssäkra din ekonomilösning med oss!

AdobeStock_643079397.jpeg

Are you ready to unleash your full potential?

Flexibelt och anpassningarbart

MyAccountify är en flexibel och integrerad molnlösning som smidigt kopplar ihop alla dina företagsverktyg. Vi skräddarsyr lösningen för att passa ditt företags unika behov, vilket ger dig och ditt team en enkel och effektiv tillgång till viktiga funktioner som lönehantering, bokföring och mer

Framtidens ekonomilösning

Genom MyAccountify får du en omfattande och användarvänlig ekonomilösning. Hantera fakturor, attestera utlägg och mycket annat direkt i vår intuitiva app. Dessutom kan MyAccountify enkelt utökas med ytterligare tjänster från Accountify, för att skapa en heltäckande ekonomilösning som växer med ditt företag.

Vilken lösning passar dig bäst?

2.png

FDaaS Solo & Start

En idealisk ekonomilösning för soloentreprenörer och mindre företag (upp till 3 anställda). Kostnadseffektiva och enkla tjänster som ger dig kontrollen över din ekonomihantering.

FDaaS Solo & Start Rocket.gif

Ekonomilösning för mindre företag

3.png

Framtidens lön- & HR-lösning

PDaaS Pro

Outsourca din lön- och HR-avdelning. En helhetslösning som hanterar alla dina personalbehov, från löneadministration till strategisk HR. Frigör tid för din kärnverksamhet.

PDaaS Heart.gif
1.png

FDaaS Pro

En flexibel extern ekonomiavdelning. Skräddarsydda lösningar som kombinerar finansiell expertis med HR- och lönetjänster, anpassade för att stödja din tillväxt och effektivisera ditt företag.

FDaaS Pro Rocket.gif

Framtidens ekonomilösning

4.png

Specialisttjänster

 Interim & Plustjänster

Specialiserad expertis inom ekonomi och HR. Flexibel och strategisk expertis för att stärka ditt företag under tillväxtfasen eller andra övergångsperioder.

Interim+plus Competence.gif
bottom of page