top of page
AdobeStock_139225991 (1).jpeg

"Great things in business are never done by one person.

They're done by a team of people.”

- Steve Jobs​​

Tjänster

Vi hjälper dig och ditt företag med det vi är bäst på

Vi som arbetar på Accountify har ett gediget intresse för ekonomi, företagande samt smarta systemlösningar. Alla våra samarbeten är långsiktiga och vi växer med våra kunder.

AdobeStock_113964105 (1).jpeg
AdobeStock_136168245 (1).jpeg

Affärsutveckling

Ta din verksamhet till nästa nivå – Vad är ditt företags nästa steg? Vi hjälper dig och ditt företag att hitta nya vägar för att uppnå nya högre mål.

Lön

Lönehantering är en av de viktigaste delarna i ett bolag, vi hjälper dig så att personalen får rätt lön i rätt tid. Med smarta verktyg och rutiner gör vi lönehanteringen smidigare för alla på bolaget. 

Extern ekonomifunktion

Vi är en lösningsorienterad extern ekonomifunktion. Vi hjälper till med det mesta som rör företagets verksamhet, som kund till Accountify har man alltid en trygg och stabil partner vid sin sida.

Bokföring 

Att bokföringen är uppdaterad och korrekt är för oss en självklarhet. Detta för att man som företagare ska kunna fatta korrekta beslut på rapporter som är up-to-date. Att hålla koll på företagets ekonomi är en förutsättning för att bygga ett framgångsrikt bolag.

Lönsamhet

Vad har din verksamhet för finansiella mål? Hur följer ni upp målen och har ni tillgång till relevanta rapporter? Vi hjälper dig att få 100% koll på din verksamhet så ni kan fatta rätt beslut i rätt tid. 

Outsourcing

Att lägga ut hela eller delar av er ekonomifunktion skapar stora värden. Ni spar både tid, pengar och frigör resurser i bolaget. Vi hjälper företag dagligen och tillsammans arbetar vi för att er verksamhet ska blomstra!

bottom of page