top of page

"Great things in business are never done by one person.

They're done by a team of people.”

                                                        - Steve Jobs

​​

Våra tjänster

Expandera och skala med Accountify – Vi är din partner genom varje tillväxtfas!

På Accountify kombinerar vi passion för ekonomi och företagande med smarta systemlösningar för att ge ditt företag en fördel. Vårt engagemang sträcker sig bortom transaktioner; vi etablerar långsiktiga partnerskap och växer tillsammans med dig. Varje lösning vi skapar är anpassad för att matcha dina unika affärsbehov och främja en hållbar tillväxt.

Framtidssäkra din ekonomilösning med oss!

Expandera och skala med Accountify – Vi är din partner genom varje tillväxtfas!

Väx med Accountify.jpeg

Affärsutveckling

Navigera din tillväxt med Accountify - Vi är din partner i att utforska nya möjligheter och nå högre affärsmål. Vår expertis i affärsutveckling öppnar upp nya vägar för framsteg och innovation för ditt företag.

Lön

Effektiv lönehantering - Vi garanterar smidig och korrekt lönehantering. Våra system och experter ser till att din personal får rätt lön i rätt tid, vilket underlättar administrationen och ökar medarbetarnöjdheten.

HR-Tjänster

HR-expertis för moderna företag - Med Accountify får du tillgång till specialiserade HR-lösningar. Vi hjälper dig att hantera allt från personalfrågor till komplexa HR-strategier, vilket bidrar till en starkare och mer effektiv organisation.

Extern ekonomilösning

Din dynamiska ekonomipartner - Med Accountify får du mer än en ekonomifunktion; du får en dedikerad, lösningsorienterad partner. Vi erbjuder omfattande stöd för alla aspekter av din företagsekonomi, för en ständigt stabil och effektiv drift.

Vill du också effektivisera din ekonomilösning? Kontakta oss! 

Bokföring 

Uppdaterad och korrekt bokföring -  En självklarhet för oss! Detta för att man som företagare ska kunna fatta korrekta beslut på rapporter som är up-to-date. Att hålla koll på företagets ekonomi är en förutsättning för att bygga ett framgångsrikt företag.

Lönsamhet

Maximera din verksamhets potential - Hos Accountify hjälper vi dig att uppnå fullständig insikt i ditt företags ekonomi. Genom att följa och analysera dina finansiella mål, guidar vi dig till smarta beslut för att öka din verksamhets lönsamhet.

Outsourcing

Frigör potential genom outsourcing - Låt Accountify hantera hela eller delar av din ekonomifunktion och upplev hur vi skapar mervärde. Genom att outsourca sparar du tid och resurser, vilket möjliggör fokus på kärnverksamheten och stärker din tillväxt.

CFO as a Service

Strategisk finansiell ledning - Vårt CFO-as-a-Service erbjudande innebär att du får tillgång till expertis i toppklass. Vi tillhandahåller strategisk rådgivning, finansiell planering och insikter som driver ditt företag framåt.

HR-Specialist as a Service

Skräddarsydd HR-kompetens - Oavsett dina HR-behov har Accountify lösningen. Våra HR-specialister ger skräddarsydd support och rådgivning för att säkerställa att din personalstrategi är i linje med dina affärsmål.

Vilken lösning passar dig bäst?

2.png

FDaaS Solo & Start

En idealisk ekonomilösning för soloentreprenörer och mindre företag (upp till 3 anställda). Kostnadseffektiva och enkla tjänster som ger dig kontrollen över din ekonomihantering.

FDaaS Solo & Start Rocket.gif

Ekonomilösning för mindre företag

3.png

Framtidens lön- & HR-lösning

PDaaS Pro

Outsourca din lön- och HR-avdelning. En helhetslösning som hanterar alla dina personalbehov, från löneadministration till strategisk HR. Frigör tid för din kärnverksamhet.

PDaaS Heart.gif
1.png

FDaaS Pro

En flexibel extern ekonomiavdelning. Skräddarsydda lösningar som kombinerar finansiell expertis med HR- och lönetjänster, anpassade för att stödja din tillväxt och effektivisera ditt företag.

FDaaS Pro Rocket.gif

Framtidens ekonomilösning

4.png

Specialisttjänster

 Interim & Plustjänster

Specialiserad expertis inom ekonomi och HR. Flexibel och strategisk expertis för att stärka ditt företag under tillväxtfasen eller andra övergångsperioder.

Interim+plus Competence.gif
bottom of page