top of page
AdobeStock_136168534 (1).jpeg

Vår vision

Accountify startade med en vision om att digitalisera redovisningsprocesser med hjälp av smarta digitala verktyg. Detta var i slutet av 2015 och mycket har hänt sedan dess. Idag ser vi smarta digitala molnbaserade lösningar som en självklarhet.

AdobeStock_139225931 (1).jpeg

Vår vision

Våra vision har med tiden förändrats

Vi lägger idag större fokus på flexibilitet i våra tjänster samt ett tydligt fokus på att leverera en extern ekonomifunktion av hög kvalité och med ett stort personligt engagemang.

Vi som arbetar på Accountify är utbildade ekonomer med olika bakgrund, det vi har gemensamt är att vi har ett stort intresse för företagande en drivkraft att hela tiden utveckla oss själva samt de bolag vi samarbetar med. Vi växer med våra kunder och vi har med åren förstått att en stor del av ett företags framgång beror på teamet man bygger kring bolaget.

Accountify erbjuder idag små och medelstora företag en extern molnbaserad ekonomilösning som är både smart, flexibel och personlig. Vi är mycket glada att få vara med att stärka upp våra samarbetspartners teams och bidra till att bolag växer samtidigt som vi lär oss nya saker under resan och lyfter varandra! 

bottom of page